Fifa 13 web app: Overal je UT bijhouden

ultimate teamFifa 13 web app is een aangename toevoeging voor Ultimate Team, één van de populairste onderdelen van Fifa 13.

Fifa 13 Ultimate Team is in feite een combinatie van online Fifa spelen en het managen van een eigen team. Inclusief transfers, trainingen en contracten verlegen. Het spelonderdeel draait in feite op een kaartensysteem. Spelers zijn te koop als een kaart, net zoals trainingem contracten en medische ingrepen om blessures te genezen.

Online veilingsysteem

Via een online veilingsysteem kun je allerlei kaarten kopen en verkopen. Van topspelers tot een kaart waarmee je de favoriete formatie van de coach kunt wijzigen. Om echt een topteam bij elkaar te sprokkelen is het verstandig om op een paar zaken te letten. Zo is de teamgeest erg belangrijk.

Teamgeest

Spelers weten elkaar makkelijker te vinden in de combinatie en zijn bereid om meer werk voor elkaar op te knappen. Een hogere teamgeest krijg je door spelers van één natioonaliteit te kopen, of alleen maar spelers uit één competite te kopen. Ook is het belangrijk dat de favoriet opstelling van de speler gelijk is aan de opstelling waarin je Ultimate Team speelt.

Fifa 13 web app

Kortom behalve leuke en spannende online wedstrijden heb je met Ultimate Team dus een fantastisch management spel in handen. Wat nu nog toegankelijker is door de speciale Fifa 13 web app. Met de app kun je alles doen behalve de wedstrijd zelf spelen. Maar transfers reglen, een nieuwe bal ef stadion kopen of juist je genezingskaart voor een voetblessure verkopen. De app is besschikbaar in de  App Store en op Google Play. Lees de uitgebreide review van Fifa 13 hier.
ultimate team

Wat is jouw reactie op dit artikel?

Reacties